tisdag 11 augusti 2009

Semester.....

Efter ett långt semester-uppehåll så är man äntligen på g.
Semestern har ägnats åt trädgårdsarbete och håll i hatten allt folk, nämligen stickning. ;o)
Makens mål var att få köra med lilla älsklingen (motorcykeln) så mycket som möjlig.
Jag har fått gjort en hel del och makens cykel har pajjat av överansträngningen
Så visst var semestern helt ok?? eller?
Dom älskade barnen har oxå varit hemma över sommaren, vissa kortare tid och någon lite längre.......... (borde kedjat fast dom vid hemmet)
Saknar er vansinnigt mycket..... alltid.....
På stickfronten så har det gjorts en hel del. Jag tyckte att jag laddat butiken inför starten men det gick åt fort....Jag ligger konstant efter.... Vilka underbara bekymmer förresten. I morgon så är det en konstig dag. Bella ska till veterinären med husse för att kontrollera sina rinnande ögon och konstiga knutor och jag ska gå i butiken och oroa mig samtidigt som jag ska få besök utav ortens tidning som vill skriva om min stickning. Ska jag sprudla av glädje eller oroas av ångest över min älskade Bella?
Ja ja ja det löser sig alltid.För att slippa att tänka så har kvällen gått åt till att sy nya byxor till mig. Ett underbart svart ulltyg med ljusa ränder, Attans mysigt....Det behövs bara en ny tröjja oxå....kanske en stickad????
Nu så ska jag gå ut i trädgården med ficklampa för ett sista kvällsbloss och lite snigeljakt.....Ha det gott.....

1 kommentar:

Cristina sa...

Hej.
Ser att du som jag bor med stickmaskin. Fast jag har inte hunnit med min så väldans mycket sista åren. Vilka härliga mössor du gjort. Gör du dom runt på maskin eller har du söm upptill? Har försökt att sticka runt på min maskin men trivs inte alls med det. Vill gärna ha sidor. Stickar du mest i ullgarner? Brukar du färga garn själv?
Ha det gott/ Cristina