torsdag 11 februari 2010

KontrasterDet jag har gjort i går och idag är verkligen kontraster. Vet inte vilket jag föredrar. Varm gosig A-tröja i Ullcentrums gröna, eller lite andra tröjor i lin. Å ena sidan behövs det verkligen ulltröjor när det e så kallt som nu. Men linkläderna bär med sig tankar om bättre tider dvs värme. Idag fick jag ner resårbädden till butiken och jag fick ihop och igång den utan manual! Mäkta stolt. Tänk så här enkelt borde det ha varit från början. Manualen är nu nedpackad så i morgon vigs det lite tid till lek. Jag hann göra ett par armvarmare till mig i handfärgat garn sen så var denna dagen slut, lite snopet.. Men det kommer fler dagar.

4 kommentarer:

ullenochjag sa...

Jag tycker man kan ha en i varje färg både i ull och lin, modellen är så himla fin o sen när man har tröttnar på det får man göra med ränder. Jag vet inte om det går att göra tuck eller något annat med hjälp av hålkort när det är så många kilar?

Sussie sa...

Det ska jag framföra till mina kunder! ;o) Det är nog inte möjligt med hålkort om du vill ha tuck över hela tröjan men det går att göras manuellt eller köra på hålkortet och låsa det vid kilarna som då blir slätstickade. Vilket jag bara måste testa för det kan bli super....En sådan idee har jag haft fast med spets...Ok Hur får vi tid till detta nu då? :o)

Prizillas pastiller sa...

Urläckert! Och visst har du bara gjort "sjalvolangen" på tröjan? Jag var nämligen inne på den tanken. Plus på ärmarna om man vill.
Och visst går det att "tucka" tröjan om man kommer ihåg att ställa om till kilarna (stor lapp framför maskinen!). Liksom spets. Men välj en spets som är "liten".
Sen måste jag nog skaffa mig en provdocka för allting ser så otroligt aptitligt ut sittande på en dylik.

Sussie sa...

Hallo
Ja visst e det "sjalvolangen" men jag har även gjort den kortare framtill för att volangen skulle komma till sin rätt. Ja du en provdocka e go att ha....du får investera i en. :o)