måndag 7 februari 2011

Helt klar


Ja nu är den helt färdig och ligger på tork :o)

Uppdatering:
SÅLD!

13 kommentarer:

Prizillas pastiller sa...

Jaha, den var ju inte snygg. NÄNÄNÄ, skojar ju! Helt fantastisk. Så bra det blev med mönsterdelen påsydd.Hur har du gjort de vackra kanterna? Sånt har jag lite svårt för, därför gör jag oftast tröjor...
Grattis till denna skönhet - och "uppfinning":))

Surtanten sa...

Jättesnyggt!! Vad tycket du om denna typ av stickning, det ger ju andra mörligheter än "vanlig" stickning.

Sussie sa...

Hej, vad kul att ni gillade den :o)
Prizilla: man stickar på 14m i typ femtioelvatusen varv och "bandkantar" praktiskt och snyggt.
Surtanten: Jag gillade det och det satte igång huvudet med "man kan göra si eller så" Det ger ett lite mer "dressat" utseende. Och det var skonsamt mot händerna att använda overlocken :o) Ja det blir fler

Inger sa...

Å så fin tröjan blev. Är det inte svårt att sy ihop plagget på overlocken utan att det drar sig. T.o.m stickade tyger kan ju vara lite knepiga.

Sussie sa...

Tack Inger. Nej det var inte alls svårt. Jag fick sätta differentialmatningen på 2:an och minsann hämta manualen för att kunna stava till det :o) Det har inte dragit sig det lilla minsta. Kul att det faktiskt var så enkelt.

Anonym sa...

Det har du gjort bra :) Nu har du helt plötsligt ännu fler möjligheter att välja på när du ska skapa något nytt plagg (kan bli svårt att välja ;)

Sussie sa...

Tack Annica. Fast tanken är nog att detta "bara" är ett komplement till allt det andra. Jag tror att det är viktigt att fortsätta på "mitt" sätt.Delstickningens alla möjligheter är inte upptäckta ännu :o)Och det om något roar mig omåttligt.

Anonym sa...

snyggt visst är det kul för det är lättare en delstickning jag väntar med spänning på nästa utmaning vill du ha mer jobb nu

Sussie sa...

Du e söt du ;o)

Linda sa...

Åhhh...jag vill också kunna det där! Har en overlock men kan nästan inte använda den, jag har inte heller kommit till att "våga" klippa i stickat. Kanten måste dock testas, sydde du fast den för hand?

Sussie sa...

Hej Linda. Go for it! Det var kul :o)
Kanten sydde jag först på med maskinen och vek den sedan innåt och sydde för hand.

Anonym sa...

Kul att du fick den såld och kul att kunden uppskattade den "hangjorda" känslan :)

Sussie sa...

Tack Annica ;o)