onsdag 19 maj 2010

Ny modell


Jag håller på med något nytt som faktiskt är stickat nedifrån och upp :o) Det är fortfarande delstickning som gäller så utseendet blir lite annorlunda. Jag har draperat den snyggt och fotograferat men, jag hittar inte kabeln till datorn så bilder får tyvärr vänta. Attans, det hade varit kul att höra era åsikter om "eländet"
Under bröllopsveckan när mitt lilla underverk var i Skåne så hastade jag med en tröja till honom. Inga bilder där heller :o) Jag stickade i sidled, lång raglan-arm och resultatet var bra och oerhört snabbstickat. Den där raglan- modeller är superlätt att använda till mycket. :o) Det ska komma ny baby i familjen i September så jag lär göra fler och bör då hinna med en så enkel sak som att fotografera. Ha en underbar dag. Ciao

Uppdatering:
Kabeln återfunnen.....

2 kommentarer:

ullenochjag sa...

Ja, den ska bli spännande att få se. Just nu är det svårt att komma till ro, tankarna snurrar hit o dit. Men då kanske det är läge för en ny modell.Visst är det härligt med bäbisar, och barnbarn behöver man inte ha i magen bara lukta och pussa på. Och fort går det att sticka såna pytte plagg.

Sussie sa...

Ja visst e det speciellt skönt med barnbarn :o) Den nu gravida modern tycker inte det e kul med viktökning och allt annat elände, stackars Tessi. :o) Är det så mycket som "surrar" för dig just nu? Din stackare. Sätt dig i stället ner vid stickmaskinen och knäck min nya modell vet jag. :o)
Då får du ännu mer att tänka på. :o)